طرز تهیه کیک یخچالی

به گزارش وبلاگ مبنا، دسرهای یخچالی از آن دسته از دسرها هستند که مورد توجه خیلی از میزبان ها برای سرو در مهمانی قرار می گیرند. چون برای تهیه این نوع دسرها نیازی به فر نداریم. قبل از شروع مهمانی دسر را آماده می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا زمان سرو برسد. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه کیک یخچالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک یخچالی

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی

  • 2 بسته بیسکوئیت پتی بور
  • 2 پیمانه خامه فرم گرفته
  • سه چهارم پیمانه
  • 2 پیمانه پودینگ شکلاتی
  • نصف پیمانه پودر کاکائو برای تزیین
  • مقداری میوه برای تزیین دسر

طرز تهیه کیک یخچالی

ابتدا قالب یا ظرف مورد نظرتان را انتخاب کنید و به این نکته توجه کنید که قالب انتخابی تان همان ظرف سرو است. قالب را به شکل مستطیل یا مربع انتخاب کنید تا بیسکویت ها را به راحتی بتوانید داخل آن بچینید. شیر را داخل یک کاسه یا بشقاب گود بریزید و بیسکوییت ها را داخل شیر بغلتانید تا کاملا آغشته به شیر شوند.

بیسکوییت ها را به ترتیب کف قالب بچینید. اگر جای خالی ماند، بیسکوییت به اندازه جای خالی خرد کرده و جای خالی را پر کنید.

پودینگ شکلاتی را روی بیسکوییت ها بریزید و تمام سطح بیسکوییت را با پودینگ بپوشانید. حالا سراغ لایه بعدی می رویم. مجددا بیسکوییت ها را با شیر خیس کنید و روی پودینگ بچینید.

حالا نیمی از خامه فرم گرفته را روی بیسکوییت به وسیله لیسک پخش کنید و دوباره روی آن ها بیسکوییت خیس خورده بچینید. یک لایه دیگر پودینگ روی بیسکوییت بریزید و مجددا بیسکوییت روی پودینگ بچینید. باقی خامه را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با خامه بپوشانید.

روی کیک را با مقداری پودر کاکائو و خامه فرم گرفته و میوه دلخواه تان تزیین کنید. سپس داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت دسر آماده است.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کیک یخچالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک یخچالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید