آنچه باید درباره کارت سوخت بدانید

به گزارش پرسینا بلاگ، استفاده از کارت سوخت از بیستم مردادماه اجباری می گردد و از این تاریخ تمام خودروها تنها با کارت می توانند سوخت دریافت نمایند.

آنچه باید درباره کارت سوخت بدانید

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، موضوع استفاده از کارت سوخت فرایند خاصی را در مجلس شورای اسلامی طی کرد، به گونه ای که در جلسه غیرعلنی مجلس برای چند سناریو رأی گیری شد؛ اول این که روش فعلی ادامه پیدا کند و قیمت افزایش پیدا نکند و توسعه سوخت CNG در دستور کار قرار گیرد که این سناریو با رأی مثبت روبرو شد اما سناریوی بعدی افزایش قیمت بنزین از 1500 تا 2,500 تومان بود که رأی نیاورد و سناریوی اول هم بر این مبنا رأی آورد که سامانه کارت هوشمند سوخت فعال و سوخت رسانی بدون محدودیت انجام گردد.

در این باره شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی، از ماه گذشته اطلاع رسانی درباره الزام استفاده از کارت سوخت را شروع کرد و با نصب بنر در صندلی های سوخت کوشش در توسعه فرهنگ استفاده از این کارت را دارد اما سوالی که در این زمینه مطرح می گردد این که آخرین وضعیت نصب تجهیزات کارت خوان جدید در صندلی های سوخت چگونه است و صندلی ها اکنون از نظر نوسازی در چه وضعیتی قرار دارند؟

قرار نیست کارت خوان جدیدی در صندلی های سوخت نصب گردد

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، در این باره این گونه به ایسنا پاسخ داد که قرار نیست کارت خوان جدیدی در صندلی های سوخت نصب گردد و سوخت گیری با کارت های سابق به همان روال گذشته انجام خواهد شد. هم چنین به روزرسانی سامانه هوشمند نیازمند تجهیزات اضافی نیست و صرفاً نرم افزار است که تماماً در داخل کشور انجام می گردد.

طبق اعلام این شرکت، وضعیت صندلی های سوخت کشور اکنون در شرایط مطلوب است و جای نگرانی وجود ندارد.

هم چنین این شرکت در اطلاعیه ای که در تاریخ دهم تیرماه منتشر شد، توصیه کرد که به منظور کسب اطمینان از صحت عملکرد کارت سوخت، مالکان تمامی خودروها و موتورسیکلت ها تا سرانجام تیرماه حداقل یک بار از کارت سوخت شخصی خود استفاده و در صورت بروز هر گونه مشکل احتمالی، به آدرس سایت wwww.niopdc.ir مراجعه نمایند.

افرادی که کارت سوخت خود را گم کردند، چه نمایند؟

علاوه بر این، آن دسته از صاحبان خودروها که کارت هوشمند سوخت خود را گم نموده و بر اساس فراخوان قبلی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، نسبت به درج اطلاعات خود در سامانه دولت همراه اقدام و با طی کردن فرایند لازم، شماره حساب کارت اعتباری خود را ثبت نموده اند، نیازی به ثبت نام مجدد ندارند و کارت هوشمند سوخت آن ها بر اساس ثبت نام صورت گرفته قبلی، صادر می گردد و توسط شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به آن ها تحویل داده خواهد شد.

این هموطنان، هزینه صدور کارت سوخت المثنی را برابر تعرفه مصوب، هنگام دریافت کارت به مأموران شرکت پست جمهوری اسلامی ایران پرداخت خواهند کرد. هم چنین اگر عده ای از شهروندان که کارت هوشمند سوخت خود را گم نموده اند و در فراخوان قبلی نسبت به ثبت نام به وسیله سامانه دولت همراه اقدام ننموده اند، می توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +10 یا سامانه دولت همراه (به ترتیبی که متعاقباً اعلام می گردد) برای صدور کارت هوشمند سوخت المثنی اقدام نمایند.

منبع:ایسنا

سفرهای ادلیا: سفرهای ادلیا: ارزانترین تورهای مسافرتی اروپایی، آسیایی و کانادا

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 832

به "آنچه باید درباره کارت سوخت بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنچه باید درباره کارت سوخت بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید